Cosmetische acupuntuur

Oorsprong & methode

Facial Rejuvenation Acupunctuur, ofwel cosmetische acupunctuur is in Nederland geïntroduceerd door Virginia Doran, een Amerikaanse acupuncturiste. In eigen land boekte zij met haar methode veel succes bij filmsterren die er jong willen blijven uitzien zonder hun natuurlijke gezichtsexpressie te verliezen.Virginia Doran heeft cosmetische acupunctuur als ideaal alternatief voor botox op de kaart gezet. Maar verjonging door middel van acupunctuur wordt al eeuwenlang toegepast in China, oorspronkelijk voorbehouden aan de vrouw van de Keizer en zijn concubines. De Chinezen wisten al dat een groot aantal meridianen met het gezicht verbonden zijn waardoor het gezicht de totale staat van geestelijke en lichamelijke gezondheid weerspiegelt.Omdat er gebruik wordt gemaakt van extra dunne naaldjes is cosmetische acupunctuur pijnloos en laat het geen zichtbare sporen achter. Het stimuleert de productie van collageen, remt het verouderingsproces en brengt de bloedcirculatie weer op gang. Daardoor komt er meer stevigheid in de huid en gaat de huid stralen. Bovendien verdwijnen fijne lijntjes helemaal en worden diepere rimpels verminderd.Door cosmetische acupunctuur verbetert het metabolisme, waardoor wallen onder de ogen en hangende oogleden zichtbaar minder worden.

Resultaten

Cosmetische acupunctuur verbetert de collageenproductie, en bevordert de bevochtiging en doorbloeding van de huid. Hierdoor wordt het verouderingsproces tegengegaan en gaat de huid er stralender uitzien terwijl uw eigen gezichtexpressie behouden blijft. Hangende oogleden en wangen kunnen duidelijk verbeterd worden door lifttechnieken en rimpels worden minder diep. Daarnaast worden de gebruikelijke tekenen die uit stress of slechte voeding- en leefgewoonten voortvloeien, hersteld. Het resultaat is een gezonde teint en een ontspannen gezicht. De huid is voelbaar steviger en dus strakker.

De Kosten

Eerste consult en behandeling E 100,=

Vervolgbehandelingen E 75,=

In totaal zijn 10 behandelingen voldoende. Daarna is het wenselijk om af en toe een extra "onderhouds"behandeling te nemen.

Vergoedingen

Daar het om acupunctuurbehandelingen gaat, worden deze behandelingen gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekering, afhankelijk van welke zorgverzekering u heeft. Onder het kopje "tarieven en vergoedingen" vindt u een link waar u kunt opzoeken hoe hoog uw vergoeding is.

 

Laatst aangepast (maandag, 12 december 2011 17:07)


Copyright © 2010 karibu tel 06-13277686 ---.
All Rights Reserved.