Tarieven en vergoedingen

De meeste verzekeraars vergoeden acupunctuurbehandelingen uitgevoerd door een acupuncturist die bij de NVA aangesloten is voor een groot gedeelte of volledig via een aanvullend pakket.

Voor de meest recente vergoeding die uw verzekeraar hanteert kunt u op de NVA web-site kijken. Klik dan hier.

U kunt natuurlijk ook van te voren contact op nemen met uw zorgverzekeraar. Houd u er rekening mee dat de aanvullende verzekering voor alle alternatieve geneeswijzen samen een maximum bedrag per jaar hanteert. Dit bedrag is afhankelijk van de soort aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij uw ziektekostenverzekeraar. De kosten van acupunctuur hebben geen invloed op uw no claim korting en het eigen risico van uw basis zorgverzekering.

Voor een acupunctuurbehandeling heeft u géén verwijzing van de huisarts nodig.

De tarieven voor een eerste consult verschillen van die van de vervolgconsulten. Ook de tarieven voor kinderen tot 12 jaar verschillen.Voor de hoogte van de tarieven kunt u contact met mij opnemen.

U kunt mij bereiken onder nummer 06-13277686 of stuur een mail naar info.acupunctuur.karibu@gmail.com

De behandelingen kunt u met pin betalen. U krijgt een rekening mee die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.Indien een afspraak niet 24 uur van te voren is afgezegd, wordt de afspraak in rekening gebracht.

 

Laatst aangepast (zaterdag, 03 november 2012 20:32)

Copyright © 2010 karibu tel 06-13277686 ---.
All Rights Reserved.